Direktlänk till inlägg 15 februari 2007

Kbelly goes Hellokitty Fresh

Av Kittycat - 15 februari 2007 20:42

Nu har jag duschat så att jag är alldeles röd, jag vet att det inte låter så förtjusande men det sticks så skönt i mitt skin, och jag fryser inte, mina händer är varma precis som på en normal person. Jag har tvättat ur smutsen ur mitt hår, borstat det fastän att det var blött och frisören sa att jag inte skulle det, jag har smörjt in mina händer med hellokitty krämen, Jag har borstat tänderna så att det blödde i tandköttet, vilket måste innebära att min mun tröttnade rejält på min rosa tandborste, jag har pillat bort allt smuts under mina naglar, sagt till min spegelbild att jag inte är ful och satt på mig min Hellokitty pyjamas och dragit en blå filt omkring mig. Och faktum är att jag känner mig glad nu, nöjd med mig själv och att det inte spelar någon roll vad självdestruktiva människor säger till mig, man ska ta hand om sig själv. Och jag tar hand om mig själv så gott som det går. Nu vill jag sova, för min säng ser inbjudande ut, mina persiener är neddragna, och jag har världens finaste pyjamas på mig. Det skulle bara vara att stänga av datorn och pussa pappi godnatt.PUSSHEJ PÅ SUGARHEARS

 
ANNONS
 
Amanda

Amanda

17 februari 2007 23:46

Det är något av det mysigaste som finns. Stå riktigt länge i duschen, och känna att det sticks. Det är det som förgyller nätterna ibland. Jag saknar dig Kim

http://starfucker.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kittycat - 24 februari 2007 17:03

5. jessica tkr jag ser ut som en grizzly björn <-- i min svarta jacka. C :...

Av Kittycat - 23 februari 2007 10:36

det är bara för att jag har världens finaste vän. och jag älskar henne....

Av Kittycat - 22 februari 2007 20:58

jag ska pierca septum inom en vecka och är hyper ---> ^_ÖPSDJDPOÄDK^*.¨~ <-- typ sådär nah, idag gjorde jag klart mitt hår oh la la, och gjorde lockiga dreads. tuff som jag är. hähä nu ska jag sluta skriva för jag har inget vettigt att tillf...

MQ

Av Kittycat - 21 februari 2007 13:59

PS. nu är det bara 94 dagar kvar.

Av Kittycat - 21 februari 2007 13:44

1. om jag inte kommer in på nackagymnasium måste jag göra någonting dramatiskt och få MVG i allt. (jag vet inte om jag ska ha textiltmodeskapande eller bild och form som första hansdval) 2. jag vill hem och lyssna på rise against - roadside, för ...

Presentation

Omröstning

-
 fuck
 scumbag
 dirtfag
 traschan
 attentionwhore
 candycunt
 punchingball

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2007
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ P r i n c e s s s u p e r s t a r med Blogkeen
Följ P r i n c e s s s u p e r s t a r med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se