Direktlänk till inlägg 8 februari 2007

kbelly goes intelektuell

Av Kittycat - 8 februari 2007 19:26

jag är fortfarande upprörd på feministerna som tycker synd om kvinnorna som går lättklädda och de som viker ut sig. och menar att deras självdistans är lika med noll och att de bara hamnar i underläge, för sexualitet och självdistans, respekt och underläge är helt olika saker. En kvinna ska kunna vara hora men för den delen ha en stor respekt för sig själv. En kvinna ska få klä sig hur hon vill utan att behöva oroa sig för att någon av hennes eget kön (som förövrigt borde skydda henne när männen är så mycket högre upp på maktskalan än hon själv) ska hoppa på henne, och ömka henne för någonting som hon verkligen vill göra. För vad vet den där feminism jäveln som sitter och gormar om att alla kvinnor som gör utvik, eller alla unga tjejer som klär sig lätt inte har någon självrespekt, egentligen rätt att säga till om? Sen när ingick det i feminism att dölja sin sexighet? Kan man inte vara feminist och sexig längre? Måste man ha kjolen nere till knäna och tröjan upp till halsen för att vara feminist? Jag skulle tycka att det var mycket coolare med en feminist som klädde sig så som hon ville ha kläderna på sig, inte som resten av feministerna vill ha hennes kläder. Jag är faktiskt uppriktigt trött på alla feministjävlar som tror att det går ut på att inte visa sin kropp (för det kan ju männen tycka om) och att vi helt plötsligt ska tycka att männen är så mycket sämre än kvinnorna. Jag är så jävla kajko på att vi aldrig kan hålla oss till mitt emellan, och att människor inte kan ha samma värde, antingen ska kvinnorna vara bättre och männen sämre, eller tvärt om.nä nu ska jag prata med Alice på msn. för hon är sugarheartpuss

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

8 februari 2007 19:54

Nacka verkar iofs ganska bra, men jag vet inte riktigt allt det där gör mig bara så förvirrad.
det var två jättebra inlägg om feminism förresten!

http://www.bd.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kittycat - 24 februari 2007 17:03

5. jessica tkr jag ser ut som en grizzly björn <-- i min svarta jacka. C :...

Av Kittycat - 23 februari 2007 10:36

det är bara för att jag har världens finaste vän. och jag älskar henne....

Av Kittycat - 22 februari 2007 20:58

jag ska pierca septum inom en vecka och är hyper ---> ^_ÖPSDJDPOÄDK^*.¨~ <-- typ sådär nah, idag gjorde jag klart mitt hår oh la la, och gjorde lockiga dreads. tuff som jag är. hähä nu ska jag sluta skriva för jag har inget vettigt att tillf...

MQ

Av Kittycat - 21 februari 2007 13:59

PS. nu är det bara 94 dagar kvar.

Av Kittycat - 21 februari 2007 13:44

1. om jag inte kommer in på nackagymnasium måste jag göra någonting dramatiskt och få MVG i allt. (jag vet inte om jag ska ha textiltmodeskapande eller bild och form som första hansdval) 2. jag vill hem och lyssna på rise against - roadside, för ...

Presentation

Omröstning

-
 fuck
 scumbag
 dirtfag
 traschan
 attentionwhore
 candycunt
 punchingball

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2007
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ P r i n c e s s s u p e r s t a r med Blogkeen
Följ P r i n c e s s s u p e r s t a r med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se