Direktlänk till inlägg 21 januari 2007

when i think about it, i don't understand how we can

Av Kittycat - 21 januari 2007 13:42

åh älskade Kim, utan dig, jag vet fan inte vad jag skulle vara. Förmodligen på en psykklinik någonstans, eller ligga hemma och vara helt apatisk, för du är det verkliga som håller mig kvar på våran jord(trots att jag hatar den) och jag är dig evigt tacksam för det, fär utan något verkligt så försvinner jag, utan dig försvinner jag bort i mina egna världar som jag vist tycker mer om, men jag vet ju också att dem inte är bra. Du får mig att vilja bli frisk, och du får mig att vilja stanna kvar här, för du har visade mig så mycket vackert. Igår låg jag och grät, jag grät och grät, för att ingen människa tittar längre, alla köper saker, ingen tittar på löven och ser skönhet i dem och ingen känner glädje när det blåser, jag blev bara så förstörd och jag grät och grät för att allt var så vackert. Du har lärt mig att se, och jag är så glad över det<3 Föresten så kanske jag och mia åker upp till dig i helgen om det är okej?...jag får försöka höra av mig på msn och så äslkar dig med hela hjärtat själen och kroppen /din Ina

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kittycat - 24 februari 2007 17:03

5. jessica tkr jag ser ut som en grizzly björn <-- i min svarta jacka. C :...

Av Kittycat - 23 februari 2007 10:36

det är bara för att jag har världens finaste vän. och jag älskar henne....

Av Kittycat - 22 februari 2007 20:58

jag ska pierca septum inom en vecka och är hyper ---> ^_ÖPSDJDPOÄDK^*.¨~ <-- typ sådär nah, idag gjorde jag klart mitt hår oh la la, och gjorde lockiga dreads. tuff som jag är. hähä nu ska jag sluta skriva för jag har inget vettigt att tillf...

MQ

Av Kittycat - 21 februari 2007 13:59

PS. nu är det bara 94 dagar kvar.

Av Kittycat - 21 februari 2007 13:44

1. om jag inte kommer in på nackagymnasium måste jag göra någonting dramatiskt och få MVG i allt. (jag vet inte om jag ska ha textiltmodeskapande eller bild och form som första hansdval) 2. jag vill hem och lyssna på rise against - roadside, för ...

Presentation

Omröstning

-
 fuck
 scumbag
 dirtfag
 traschan
 attentionwhore
 candycunt
 punchingball

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ P r i n c e s s s u p e r s t a r med Blogkeen
Följ P r i n c e s s s u p e r s t a r med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se